De festivalweide is gelegen aan de Mauritsweg 11 te IJzendijke 

 

Vanuit Walcheren / Terneuzen / Hulst

Vanwege veranderingen aan de N61 zullen nog niet alle navigatiesystemen werken, volg daarom vanuit de tunnel/Terneuzen/Hulst de borden richting Oostburg/Breskens. Volg de N61 tot de afslag IJzendijke, en ga hier op de rotonde rechts richting IJzendijke. Volg de weg tot op de Markt en ga hier links. Je komt dan vanzelf uit bij het festivalterrein. Vanaf de rotonde zullen borden staan!

Vanuit Oostburg / Sluis / Knokke 

Volg richting Terneuzen tot de rotonde met de afslag IJzendijke. Ga op de rotonde links richting IJzendijke. Volg de weg tot op de Markt en ga hier links. Je komt dan vanzelf uit bij het festivalterrein. Vanaf de rotonde zullen borden staan!

Vanuit Antwerpen (75 km)

Volg de E34 tot de afslag bij Kaprijke en sla hier rechtsaf, richting IJzendijke/ Kaprijke N456. Volg deze weg zo'n 12 km door verschillende dorpen tot je al in Nederland aan een T-splitsing komt, ga hier linksaf. Ga vervolgens rechtsaf de rotonde op, deze steek je recht over richting IJzendijke. Volg de weg tot op de Markt en ga hier links. Je komt dan vanzelf uit bij het festivalterrein. Vanaf de T-splitsing zullen er borden staan!

Vanuit Gent (38 km)

Verlaat Gent via Evergem en de N456. Volg de N456 tot aan de stoplichten voor kruising met de E34. Steek deze recht over en volg deze weg zo'n 12 km door verschillende dorpen tot je al in Nederland aan een T-splitsing komt, ga hier linksaf. Ga vervolgens rechtsaf de rotonde op, deze steek je recht over richting IJzendijke. Volg de weg tot op de Markt en ga hier links. Je komt dan vanzelf uit bij het festivalterrein. Vanaf de T-splitsing zullen er borden staan!

Vanuit Eeklo (20 km)

Volg de N434 richting Bentille, rijd door tot de T-splitsing in Bentille. Sla hier linksaf de N456 op richting Breskens en Watervliet. Volg deze weg zo'n 8 km door verschillende dorpen tot je al in Nederland aan een T-splitsing komt, ga hier linksaf. Ga vervolgens rechtsaf de rotonde op, deze steek je recht over richting IJzendijke. Volg de weg tot op de Markt en ga hier links. Je komt dan vanzelf uit bij het festivalterrein. Vanaf de T-splitsing zullen er borden staan!

Met de bus

Neem vanuit Terneuzen of Oostburg buslijn 1 richting resp. Oostburg of Terneuzen. Stap uit bij halte Vestingweg IJzendijke. Vanaf hier is het nog een kleine 2 kilometer lopen door het mooie Ijzendijke naar de festivalwei. Loop om te beginnen richting het centrum van IJzendijke en sla op de Markt linksaf, je komt dan vanzelf op het terrein. Er staan bordjes die je kunt volgen, maar als je verdwaalt, is er altijd wel iemand die je de weg wil wijzen. Houd wel rekening met de dienstregeling van de bussen, deze kun je vinden op www.9292.nl