Eerste namen en start ticketverkoop!

Eerste namen en start ticketverkoop!

WeitjeRock is dit jaar toe aan de 10e editie en heeft daarvoor mooie namen weten te strikken. dEUS, Triggerfinger, MEROL, Admiral Freeebe, Raymond van het Groenewoud en Whispering Sons zijn de eerste namen die naar WeitjeRock 2024 komen. Al deze acts zullen optreden op zaterdag 27 juli. Op vrijdagavond zal net zoals voorgaande jaren een dance avond worden georganiseerd en op zaterdag de traditionele festivaldag. De overige artiesten voor het festival worden op een later moment bekend gemaakt. 

Met het dEUS van Tom Barman komt er een headliner van formaat naar de jubileum editie en dat is niet de enige grote naam op het affiche. Mario Goossens (vorig jaar met Sloper op het festival) komt dit jaar namelijk terug met de legendarische Belgische band Triggerfinger. Verder zal koning keizer Admiral Freebee zijn fantastische optreden in 2016 nog eens dunnetjes over komen doen. Wie het wat meer in de pop zoekt kan los gaan bij MEROL. Deze Nederlandse hit machine komt binnenkort met nieuwe muziek verklapte ze deze week en die neemt ze deze zomer mee naar Weitjerock! Daarnaast zal de in Amsterdam geboren en in Brugge woonachtige Raymond van het Groenewoud zijn klassiekers en nieuw werk ten gehore brengen. Tot slot komt postpunk sensatie Whispering Sons ook naar de weide en ook zij komen binnenkort met een nieuw album.

Net als voorgaande jaren zijn er losse dagkaarten voor vrijdag en zaterdag te verkrijgen evenals een combiticket voor beide dagen. Daarnaast zijn er ook weer camping tickets te koop.

Tickets