Met 7 nieuwe namen line-up WeitjeRock 2023 compleet!

Met 7 nieuwe namen line-up WeitjeRock 2023 compleet!


We voegen maar liefst 7 nieuwe namen toe aan het affiche voor WeitjeRock 2023. 4 voor de vrijdag en 3 voor in de silent disco op zaterdag. Hieronder lees je meer.  

Vrijdag 28 juli

Op vrijdag komt zelfbenoemd techno dino Joost van Bellen de Tivoli op zijn kop zetten! Hij krijgt gezelschap van de fransman Mooglie en de uit Rotterdam afkomstige Beswerda. Beiden getekend bij het gerenommeerde label Afterlife. Daarnaast mag WeitjeRock resident dj M@gneto natuurlijk ook niet ontbreken op het affiche.

 

Zaterdag 29 juli

Young Talent

Tot ongeveer 18:30 staat de Petit Paris tent volledig in het teken van kinderen/jongeren/het gezin. Achter de schermen werken WeitjeRock en Cultuureducatie Zeeuws Vlaanderen samen aan een middag vullend programma. Kinderen onder de 12 jaar krijgen, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang tot het terrein.

Silent disco

's Avonds wordt de Petit Paris tent weer omgebouwd tot een silent disco en kan er weer gedansd worden op dampende beats. Maak je op voor een warme avond, want dit jaar komen Proudmich, MagiK en Matt Albrex de dansvloer heet maken!

TICKETS