Droom Dit

Droomt dit is aan een ongelofelijke opmars bezig op de Nederlandse poppodia. Ze kregen lovende recensies voor hun optredens op zowel Noorderslag als Grasnapolsky. Het leverde ze al een optreden op Best Kept Secret op en komende zomer dus ook op WeitjeRock!

Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige po√ętische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam weg ebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd. 

Droom Dit is ontstaan als een project van de Eindhovense singer-songwriter Sam de Laat. Na enige tijd op de Brabantse poppodia te hebben gestaan met diens Engelstalige alt-rock band, is Sam verhuisd naar Enschede om daar songwriting te studeren aan het conservatorium en te werken aan diens Nederlandstalige repertoire. 

Nu als volledige band met een repertoire aan poedelnaakte autobiografische songs, staat Droom Dit met een elektrische energie op het podium. De shows en de muziek nodigen het publiek uit henzelf net zo te verliezen als de band dat op het podium doet. Het verzoek is; dans, schreeuw, zing en droom mee met Droom Dit.

Tickets