COMITE VAN AANBEVELING

Het is voor een kleine stichting als Stichting WeitjeRock van groot belang dat wij gesteund worden door mensen met enig aanzien en (bestuurlijke) ervaring uit de streek. Wij willen graag de bekendheid en betrouwbaarheid van de Stichting vergroten door hun naam te verbinden met de Stichting. Het Comité kan helpen door de Stichting bij instanties, bedrijven of particulieren aan te bevelen of haar doelstellingen en ambities bij dezelfde instanties, bedrijven of particulieren te verduidelijken. De Stichting voorziet het Comité van Aanbeveling regelmatig van informatie omtrent de ontwikkelingen die binnen de Stichting WeitjeRock en omtrent het festival plaatsvinden. Daarnaast adviseert het Comité de Stichting WeitjeRock waar mogelijk. Kortom: omdat de leden van het Comité van Aanbeveling de doelstellingen en ambities onderschrijven bevelen zij de Stichting hartelijk aan bij eenieder, bewaken zij die doelstellingen en ambities én adviseren ze waar zij nodig achten. 

Het WeitjeRock Comité van Aanbeveling bestaat uit:

De heer Carlos van Hijfte

Carlos van Hijfte (1954), geboren en getogen in IJzendijke.
In 1978 gestart met platenwinkel Bullit in Eindhoven, aldaar verder gegaan als programmeur van cultureel centrum De Effenaar. Onder de paraplu van Mojo, organisator van veel tournees, concerten in binnen en buitenland, mede oprichter en programmeur van o.a. het Lowlands festival. Nu europees agent, manager van o.a. Sonic Youth en Cat Power en in Rotterdam bestuurlijk betrokken bij veel culturele activiteiten. 

 

De heer Frank van de Vijver

Frank van de Vijver (1968) Rasechte Ijzendijkse dierenarts en voorzitter van de Raad van Commisarissen van Rabobank West-Zeeuws-Vlaanderen. Zet zich enthousiast en met plezier in voor verschillende aspecten van deze mooie streek.

 

De heer Eric van Damme

Eric van Damme (1979) is geboren in Oostburg, nu woonachtig in Groede.
Na studies in Vlissingen en Tilburg is hij in 2005 in dienst gekomen bij het familiebedrijf Strandcamping Groede. Daarnaast is hij o.a. bestuurlijk actief om het meest bourgondische deel van Zeeland nog beter op de (toeristische) kaart te zetten.


De heer Rob de Gier

Geboren in Amsterdam maar inmiddels al bijna 40 jaar inwoner van West Zeeuws-Vlaanderen. Één van de oprichters en mede directeur van Unitron in IJzendijke.


De heer Erik Verhaegen

Mr Eric Verhaegen is notaris te Ijzendijke, gemeente Sluis. Notariskantoor Verhaegen & Verhaegen is een kantoor met 17 mensen in dienst en actief op het gebied van zowel onroerend goed, agrarisch recht, ondernemingsrecht en familierecht heeft een regionale functie met veel cliënten in heel Zeeuws-Vlaanderen en zelfs (ver) daar buiten.
Eric Verhaegen heeft zijn schoolopleiding in Zeeuws-Vlaanderen doorlopen en is vervolgens afgestudeerd aan de Universiteit Nijmegen. Daarna heeft hij de post-academische opleiding in Amsterdam afgerond en vervolgens diverse specialisatieopleidingen.