Young Talent 12:30 - 19:00

Young Talent 12:30 - 19:00

Voor de jongste Weitjerock Talenten is er weer een mooi programma gemaakt met optredens en workshops. Daarnaast kun je de hele dag geschminkt worden, je eigen instrument maken en springen op de springkussens. Kinder tot 12 jaar hebben gratis entree!

Het programma in 2019:
14:00 DoRe Music (2-9 jaar)
14:45 Geduld Overwint Workshop drums (vanaf 6 jaar)
15:30 Aan de slag met je eigen gemaakte instrument (2-9 jaar)
16:00 Dansschool Movimento
16:30 Stel je vragen aan PEER!
17:00 Jasper Smit met "Ik heb een heel vies woord geleerd"
20:00 Supergaande (vanaf 14 jaar)

 

DoRe Music

300_doremusic.jpg

Een gezellige workshop bomvol kinderliedjes met Elsemieke Dellaert van muziekschool DoRe Music. Elsemieke komt speciaal uit Curaçao om de jongste talentjes weer mee te laten doen met de leukste liedjes. 

 

Geduld Overwint

Een workshop van de ijzendijkse muziekvereniging Gelduld overwint. Je mag zelf aan de slag om de drums en trommels onder begeleiding van een echte muzieklerares. Trommel je hart uit!

 

Aan de slag met je muziekinstrument

Maak je eigen muziekinstrument bij Klaslokaal 201 en neem deel aan deze workshop om er gelijk muziek mee te gaan maken!

 

Dansschool Movimento

300_dansschool.png

Dansschool Movimento komt een optreden geven! De meiden van de dansschool hebben zich in twee categoriën geplaatst voor het UDO World Championship in Blackpool Engeland en komen laten zien wat ze kunnen. Dat beloofd een daverend optreden te worden! 

PEER: Vraag maar Raak!!

De mannen van PEER verroveren Nederland in sneltreinvaart sinds het winnen van Steenworp en staan dit jaar ook op het hoofdpodium van WeitjeRock. Stel hun al je vragen over hoe je een band start, hoe je beroemd wordt, wat de beste gitaar is, wat hun favoriete band of eten is. Je kunt het zo gek niet bedenken, grijp je kans en misschien kun je nog wel een selfie of handtekening scoren!

Jasper Smit: Ik heb een heel vies woord geleerd

300_vies-woord-jasper-smit-froukje-klop.jpg

 

Liedjesschrijver en cabaretier Jasper Smit maakt grote kleinkunst voor jonge mensen.

Hij toerde tien jaar door het land als de helft van cabaretduo Olaf en Jasper (winnaar Utrechts Cabaret Festival), scoorde een zomerhit met ‘Meisjes met IJsjes’, startte een gloednieuwe feestdag (Koekjesdag!), maakte radio voor 3FM, Q-music en NPO Radio 2 en behaalde de finale van het Cameretten Festival met zijn voorstelling ‘Dikke Vriend’.

Jasper maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over iedereen moeten zoenen op verjaardagen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt.

De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje.