Coloray

Coloray

Bereid je voor op een onvergetelijke avond met Coloray. Coloray is de grensverleggende creatieve naam van elektronische artiest, Raynor de Groot.

De wereld leerde Raynor voor het eerst kennen als de helft van Tunnelvisions. Een danceproject dat sinds 2017 door Europa tourt en bekend stond om hun producties op onder meer Solomun's DIYnamic imprint en Moscoman's Disco Halal-label. In 2019 ging Raynor solo onder de naam Coloray. Hij had direct succes met een gezamenlijke single met Eagles & Butterflies. 'Can't Stop' werd een dance floor anthem en werd gedraaid door underground lieverds zoals Four Tet en Hunee, tot mainstream-grootmachten als Dixon, Âme, Solomun, Adriatique en nog veel meer. De track eindigde bovenaan de hitlijsten, bleef maandenlang op de eerste plaats op Beatport, werd gekozen door Pete Tong als 'Essential New Tune' en stond bovenaan de Shazam-hitlijsten op Ibiza.

De jaren daarna heeft hij niet stil gezeten. Hij bracht zijn debuut EP uit met zes nummers getiteld 'Real Life" via Atomnation. Het project bracht een nieuw en rauwer geluid voor op de dansvloeren. Kort daarna verbreedde Coloray zijn horizon met de release van 'Gazing Eyes' op Innervisions. Midden in de pandemie bracht Coloray zijn kunstenaarschap naar naar een hoger niveau met een audiovisueel muziek concept genaamd 'Future Static'. In 2022 keerde Coloray terug naar Atomnation met 'Is Love Ever Enough", een nummer dat putte uit elementen van Krautrock en new wave. 

De missie van Coloray is duidelijk: word de genre-overstijgende mulitdisplinaire artiest van de toekomst!

Ondertussen stond Coloray op festivals als DGTL, Wildeburg, ESNS, Into The Great Wide Open, Amsterdam Dance Event en Lowlands. 

Mis deze kans niet om Coloray live in actie te zien en maak je klaar om te dansen op de heetste tracks van het moment. Dit belooft een spektakel te worden dat je niet wilt missen!

Terug naar de bovenkant van de website