Sloper

Sloper

Zet je schrap voor de ultieme rockervaring met Sloper, de band die je op je knieën brengt met hun ongeëvenaarde mix van energieke rock'n roll en pakkende melodieën! 

Sloper is de band rondom drum-veteranen Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en Mario Goossens (Triggerfinger). Ze ronselden de Britse gitarist-zanger Pete Shoulder (The Union, Silverthorne) en Belgisch-Limburgse gitarist Fabio Canini en ontwikkelden een stevige classic rocksound, die dankzij de dubbele drums en de stem van Shoulder ver boven het maaiveld uitsteekt.

Een greep uit de lovende recencies over het album Pulverise: “Meer heb je niet nodig voor een feest in hoofd en broek” (Het Nieuwsblad), “Peter Shoulder, een Brit geboren met een moordstrot voor dit type rock” (OOR). Daarnaast schreef de Volkskrant over hun show in Tivoli: "De ervaren debutanten van Sloper spelen strak, hard en gedegen". 

Of zoals de mannen zelf zeggen: "Soms is het leven simpel: je rockt met gitaren en drums, gewoon omdat je ervan houdt, omdat je er kippenvel van krijgt."

Wij voelen het kippenvel al op onze armen tijdens de show van Sloper, jullie ook? 

Terug naar de bovenkant van de website