RONDÉ

RONDÉ

RONDÉ is een band die garant staat voor fantastische muziek en een geweldige live-ervaring. Hun nummers zijn een combinatie van dansbare indie-pop en krachtige ballads, en de emotie die in de muziek wordt gestoken, is voelbaar in elke noot. Of je nu een fan bent of nieuw bent in de wereld van RONDÉ, hun optreden zal je zeker niet teleurstellen!

RONDÉ is een vijfkoppige Nederlandse band die in 2014 werd opgericht in Utrecht. De band bestaat uit zangeres Rikki Borgelt, gitarist Armel Paap, bassist Cas Oomen, toetsenist Adriaan Persons en drummer Sharon Zarr. De band ontstaat in de lente van 2014 uit een schoolopdracht van de Herman Brood Academie. Ondanks de verschillende achtergronden, van punk tot psychedelica en gospel, is er direct een klik tussen de bandleden. Met hun opzwepende indie-popmuziek, catchy melodieën en de krachtige en soulvolle stem van Rikki Borgelt, wisten ze al snel de aandacht van het Nederlandse publiek te trekken.

In 2015 brachten ze hun eerste single "Run" uit, die meteen een hit werd op de Nederlandse radio en hen een plaats in de finale van de prestigieuze Grote Prijs van Nederland opleverde. Sindsdien hebben ze meerdere hitsingles uitgebracht, waaronder "Naturally", "Why Do You Care" en "City Lights". Hun debuutalbum "RONDÉ" kwam uit in 2017 en bereikte de top 10 van de Nederlandse albumcharts.

Terug naar de bovenkant van de website