WeitjeRock 2021 in het najaar

WeitjeRock 2021 verzet van de zomer naar het najaar.

Nadat wij dit jaar goede hoop hadden dat WeitjeRock 2020 zijn doorgang zou kunnen vinden in de zomer van 2021, ervaren we dat er over veel coronagerelateerde zaken nog grote onzekerheid bestaat. Deze onzekerheid vindt plaats in een voor WeitjeRock cruciale periode waarin normaal gesproken de sponsorgelden opgehaald worden, contracten worden afgesloten en vergunningen worden verleend. Omdat er voor ons op dit moment veel onzeker is, zijn wij genoodzaakt om de zomereditie van WeitjeRock te verplaatsen naar een nieuwe datum..

Deze najaarseditie, op vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober zal WeitjeRock 2021 in een andere vorm georganiseerd worden. Omdat alles er op wijst dat richting het einde van dit jaar de vaccinaties zijn afgerond, de verschillende garantiefondsen en subsidies klaar staan en waarschijnlijk de meeste coronabeperkingen opgeheven zijn. Deze editie zal in een grote tent met ruimte voor 2500 personen op hetzelfde terrein aan de Mauritsweg plaatsvinden.

Sponsorgelden die zijn toegezegd voor de zomereditie van 2021 zetten wij over naar de editie in oktober. Mocht u hier bezwaren tegen hebben, laat het ons gerust weten en dan kunnen wij dit vanzelfsprekend in overleg aanpassen. We vragen om jullie begrip voor de verplaatsing en hopen jullie allemaal weer te zien in oktober.

Wij wensen iedereen veel sterkte, gezondheid en optimisme de komende weken en maanden