Twee Dagen WeitjeRock

Pak je kalender er maar bij want dit jaar niet één, maar twee dagen festival op de weide in IJzendijke. Naast de al aangekondigde zaterdag 25 juli, mag er ook een cirkel om vrijdag 24 juli!

Vrijdagavond
De vrijdagavond wordt een avond voor liefhebbers van elektronische muziek. De dansschoenen kunnen dus al een dag eerder van zolder voor een aantrekkelijk affiche met diverse dj’s van 20:00u tot 2:00u ’s nachts.

Op zaterdag openen de deuren zich weer om 13:00u voor de vertrouwde festivaldag waarbij het programma meer rock en pop zal bevatten in combinatie met de silent disco. Ook voor de jongste bezoekers is er weer een uitgebreid kinderprogramma samengesteld. Kortom voor ieder wat wils.

Tent
Het festivalterrein zal er dit jaar echter iets anders uitzien. Één van de podia zal namelijk in een mooie grote tent terug te vinden zijn. Het publiek kan zich dus opmaken voor sfeervolle optredens in een nieuwe overdekte setting. Het andere podium blijft gewoon in de open lucht, zodat de bezoekers met een heerlijk hapje en drankje ook in de zon kunnen genieten van muzikale hoogtepunten.

Kaartverkoop
Tickets voor het festival zijn enkel nog online te koop via deze link . Waar voorgaande jaren ook kaarten bij voorverkoopadressen gekocht konden worden is het vanaf dit jaar enkel nog via internet te doen. Toegangstickets voor de vrijdag kosten €12,50 per stuk aan de kassa en €10,- in de voorverkoop, voor de zaterdag betaal je €35,- per stuk aan de kassa  en €30,- in de voorverkoop. Er zijn ook combitickets voor €40,- beschikbaar. Kaartverkoop is vanaf 18 februari van start gegaan.