Eerste namen 2019

Hier zijn ze dan de eerste namen voor WeitjeRock 2019!

Jaguar Jaguar

De gloednieuwe Belgische band Jaguar Jaguar vond inspiratie aan de Spaanse Costa, wat heeft geresulteerd in melodieuze en meeslepende nummers met een speels karakter. Catchy, groovy en soms wat dromerig, muziek die niet misstaat op de IJzendijkse festivalweide.

 

Supergaande

De multitalenten van Supergaande zijn vastbesloten om ook WeitjeRock te veroveren. Naast hun populaire Youtubekanaal waarop ze allerlei komische filmpjes, straatinterviews en vlogs plaatsen, wisten de mannen met de oneliner “Pardon Doe Normaal” ook nog muzikaal door te breken en een platencontract af te dwingen. Nesim Najih en Qucee zijn niet voor niets Supergaande.

 

The Amazons

WeitjeRock gaat overzees, vol trots hebben we dit jaar weer een Britse band weten te strikken, en wat voor één! The Amazons werden in 2017 door BBC en MTV getipt als Band To Listen To. In mei 2019 wordt een nieuw album gelost, wij kunnen eigenlijk niet wachten.

 

Dr.Lektroluv

Griepgolf, lentekriebels of al last van festivalkoorts? Wij kennen wel een dokter die hier raad mee weet. Dr.Lektroluv mixt klassieke electro, house en techno tot het ideale medicijn. Zijn laatste cd Elektric World Vol.2. bundelt alle electroklassiekers van o.a. Tiga, Mumba Science en Boys Noize. Haal die dansschoentjes maar vast van zolder!