WEITJEROCK 2017

Traditiegetrouw zal WeitjeRock plaatsvinden op de laatste zaterdag van juli, namelijk 29 juli 2017. 2017 kenmerkt een belangrijke mijlpaal in het bestaan van WeitjeRock. Het is in dit jaar dat wij de 5e editie van het herboren WeitjeRock vieren en de 10e editie in het totale bestaan van het festival.

Uitbreiding

We willen in 2017 extra aandacht besteden aan dit jubileum door tijdens deze editie niet alleen met een kwalitatief breed programma te komen maar ook een speciale, in het oog springende hoofdact te programmeren. Daarnaast zal ook op culinair vlak een uitbreiding plaatsvinden met een speciale foodcorner en zal er voor de kinderen nog meer vermaak op het terrein komen. De organisatie belooft verschillende verrassingen ten opzichte van vorig jaar te hebben. Naar aanleiding van het succes van 2016 zal ook het terrein van WeitjeRock 2017 uitgebreid worden waardoor het maximaal aantal bezoekers naar 4000 omhoog zal gaan.

 

Bandpoule
Vanaf 1 november is het mogelijk voor bands om zich hier in te schrijven voor de WeitjeRock bandpoule. Via de website kunnen artiesten met eigen muziek (geen coverbands) zich inschrijven om zo kans te maken op een optreden op WeitjeRock 2017. De winnende artiesten zullen op 1 van de 2 hoofdpodia hun kunsten mogen vertonen.

 

Early Bird

Vanaf 2 januari 2017 tot en met 16 januari is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief tickets voor het festival aan te schaffen. Een beperkt aantal van 300 tickets zijn beschikbaar voor de vroege beslissers.