27 november 2018

Bandpoule 2019

Bandpoule 2019

Dit is je kans om op WeitjeRock op te treden!


Wil jij graag op WeitjeRock spelen met jouw band of act? Schrijf je dan in voor de WeitjeRock bandpoule.
Elke WeitjeRock editie biedt plaats aan ten minste 1 band/artiest die zich via onze bandpoule heeft opgegeven.

Wij maken voor 15 mei 2019 de winnaar bekend.

Via DEZE link kun je het opgaveformulier invullen.

Belangrijk: We zoeken GEEN coverbands, we zoeken bands die minimaal 30 minuten eigen muziek kunnen spelen. Je bent op 27 juli 2019 beschikbaar.

5 november 2018

10 jaar WeitjeRock populairste boek van Zeeland

Jaa, we hebben gewonnen! Ons jubileumboek over 10 jaar WeitjeRock heeft de publieksprijs van de Zeeuwse Boekenprijs gekregen. Dankzij jullie stemmen! Afgelopen zaterdag mochten we de prijs in ontvangst nemen. Om jullie te bedanken, kunnen jullie het boek nu voor slechts vijftien euro bestellen! Bestel hem direct via deze link:
https://www.weitjerock.com/info/boekreserverenbestellen/


22 oktober 2018

Genomineerd voor PZC publieksprijs

Genomineerd voor PZC publieksprijs

Trots, blij en verrast. Het prachtige jubileumboek over 10 jaar WeitjeRock is genomineerd voor de publieksprijs van de Zeeuws Boekenprijs! Natuurlijk verdient het boek deze prijs, maar daar hebben we wel jullie stem voor nodig. Via deze link kan je stemmen: http://www.pzc.nl/publieksprijs

Trommel al je vrienden, familieleden en andere WeitjeRockfans op om op het boek te stemmen en help ons om deze prijs in de wacht te slepen!

31 juli 2018

BEDANKT WEITJEROCKERS!!!

BEDANKT WEITJEROCKERS!!!

Bijna 4000 bezoekers waren op 28 juli aanwezig op WeitjeRock. Een recordeditie met schitterend weer en geweldige optredens! Binnenkort meer foto's!!


13 juni 2018

WeitjeRock Young Talent

WeitjeRock Young Talent

Voor onze bezoekers tot 14 jaar hebben we ook dit jaar weer een speciaal kinderprogramma in de Young Talent tent. Een programma dat voor jong en oud leuke activiteiten heeft. Daarnaast is het altijd populaire springkussen aanwezig en kun je knutselen je laten schminken bij de kidscorner.

Wij vinden gehoorbescherming voor jonge kinderen erg belangrijk. Schelfhout voor oog&oor stelt daarom gehoorbescherming voor kinderen beschikbaar die je op het festival kunt lenen.


DoReMusic (2-9 jaar) 14:00-14:30

Speciaal overgekomen uit Curaçao komt Elsemieke Dellaert van DoReMusic een interactieve workshop vol muziek voor de jongste bezoekers geven. Samen liedjes zingen, trommelen op de vloer, ritmes leren, een lekker dansje er bij het zit er allemaal in. Kinderen kunnen zo al op een vroege leeftijd eens kennis maken met muziek maken, ritmes en maat houden.

300_galimg3906_image.jpg

 

DJ Vindictiv DJ workshop (9-14 jaar) 14:45 – 15:30 en 15:45 – 16:30

Wil jij later de nieuwe Martin Garrix worden? Op WeitjeRock kun je het leren. DJVindictiv komt met zijn DJ apparatuur naar de Young Talent tent om jou te leren Scratchen en Dj-en. In groepjes leer je de tips en trucs van een echte DJ en mag je zelf aan de knoppen zitten en aan de platen draaien.

Voor deze workshop kun je op de dag zelf inschrijven, kom op tijd want vol = vol.

300_dj_vindictiv_nieuwsbericht_9_april.jpg

 

Tijl Damen – Kinderconcert (2-12 jaar) 17:00 -17:45

Maestro Muziek! Tijl Damen heeft zijn hele muzikale hebben en houwen meegenomen en is vastbesloten om alle instrumenten in één voorstelling van een uur te proppen. Dat lukt niet zonder de hulp van het publiek! Een interactieve, muzikale reis langs de meest uiteenlopende instrumenten.

300_74bd6ccb947654e7c00e5ed633761e99_f10078.jpg

Disco met DJ Ossie (alle leeftijden) 18:00-19:00

Als afsluiter van het programma komt DJ Ossie de tent in lichte laaie zetten. Alle remmen gaan los op de populaire nummers van nu, van Boef tot Kensington alles kan voorbij komen. Belangrijk is dat je je dansmoves meeneemt dus begin thuis maar alvast met oefenen!

Maak je eigen festivalpaspoort – Klaslokaal 201 (doorlopend)

Maak je eigen festival paspoort met een foto, je favoritie festival eten enz.

 300_silent-kinderdisco-of-tienerdisco.jpg