9 December 2022

WeitjeRock Merchandise

WeitjeRock Merchandise

Het boek 10 edities WeitjeRock en de unieke WeitjeRock hoodie zijn vanaf nu via onze ticketshop te koop. 

 

Boek 10 edities WeitjeRock € 15,-

Dit boek is een eerbetoon aan de eerste 10 edities WeitjeRock. Van het eerste 'tuinfeest' in 1999 tot en met WeitjeRock 2017. Met foto's, anekdotes en verhalen wordt je mee genomen op de WeitjeRock reis door de jaren heen. 

 

WeitjeRock hoodie € 50,-

Lekker warm zitten deze winter? Koop dan deze unieke WeitjeRock hoodie. Het is een comfortabele zwarte hoodie met ons logo en de tekst WeitjeRock erop. Je hebt ze misschien al voorbij zien komen, want ze waren op het festival ook te koop van de zomer. Daar waren ze zo populair dat we ze bij besteld hebben en nu dus weer te koop kunnen aanbieden. 

 

Speciaal voor de wintermaanden hebben we nu ook deze kekke WeitjeRock muts en een handige WeitjeRock paraplu te koop. 

200_wr_muts_23.jpg 200_wr_paraplu_23.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WeitjeRock beanie € 25,-                               WeitjeRock paraplu € 25,-

 

 

De prijzen zijn inclusief verzendkosten. We vragen je daarom om je adres in te vullen in de ticketshop.

 

Omdat het niet mogelijk is meerdere adressen en/of maten in te vullen, kan je per account elk artikel maar 1 keer bestellen. Wil je toch meerdere cadeaus kopen? Stuur ons dan even een mailtje met je naam, adres en de gewenste maten. Mailen kan naar festival@weitjerock.com

 

Verder willen we jullie erop attenderen dat je ook nog steeds Best Friend van WeitjeRock 2023 kan worden. Je kan hiervoor terecht op dezelfde ticketshop, klik hier

 

27 October 2022

Best Friend WeitjeRock 2023

Best Friend WeitjeRock 2023

Beste WeitjeRockers,


WeitjeRock 2022 ligt alweer 3 maanden achter ons en we kijken terug op een enorm geslaagde editie! We hadden prachtig weer, schitterende acts en een fantastische sfeer op de wei. Ondertussen zijn we alweer volop bezig met de voorbereidingen voor WeitjeRock 2023 op 28 & 29 juli.


Je leest het inderdaad goed, 28 & 29 juli. We gaan er weer een 2 daags festival van maken! De toevoeging van de vrijdag als festivaldag is bij iedereen goed in de smaak gevallen, dus die willen we er graag in houden. 

 

De reguliere kaartverkoop gaat nog niet van start, maar we beginnen wel al met de verkoop van onze Best Friends pakketten. Voor €80,- kan je Best Friend van WeitjeRock worden. Je steunt hiermee WeitjeRock en je ontvangt een combiticket, BF t-shirt en speciale vermelding op onze website! 

 

Ook al enthousiast geworden? Klik dan hier en wordt Best Friend 2023. 

20 July 2022

WeitjeRock Young Talent

WeitjeRock Young Talent

Ook in 2022 is er weer een WeitjeRock Young Talent programma. Op zaterdagmiddag 30 juli is er in de Petit Paris tent een divers programma voor jong en oud. Dit jaar georganiseerd in samenwerking met Cultuureducatie Zeeuws-Vlaanderen. Neem de kinderen dus gezellig mee, laat ze kennis maken met muziek en cultuur en bezorg ze een onvergetelijke middag! Het programma start om 13:00.


 

Fabelo-Rozo & Kees Wagenaar

Fabelo-Rozo (Kees Wagenaar en Marjo van der Pols) start met een act voor de jongste bezoekers. Daarna kunnen kinderen zelf aan de slag met een workshop cajons en djembés.

De workshop wordt gegeven door Kees Wagenaar. Van origine is hij muziekdocent, maar altijd gecombineerd met zijn werk als muzikant/theatermaker. Hij speelde jarenlang in een folkband, waarin o.a. gespeeld werd in Canada, Litouwen, Hongarije, Duitsland, België en uiteraard in Nederland. Ook schreef hij daar teksten en muziek voor.

Nu vooral op pad vanuit het bedrijf Fabela-Rozo theaterproducties, samen met "partner in crime", Marjo van der Pols, waarmee hij samen voorstellingen maakt en speelt in scholen, bibliotheken en theaters. De voorstellingen snijden maatschappelijke thema's aan, verpakt in een mooi verhaal. En als het kan met een snufje geschiedenis. Als één ding hierover gezegd kan worden, is dat die nooit "doorsnee" zijn, maar muzikaal en vooral, ja vooral rijkelijk aangekleed. Een beeld daarvan krijg je al, als je de theaterwerkplaats in de Weststraat in Aardenburg betreedt. Ook zijn Marjo en Kees te vinden in straatacts en straatanimaties.

Als zij niet samen onderweg zijn, is hij vaak te zien en horen op historische locaties in Nederland en België. Kees werkt als troubadour in o.a. Archeon in Alphen aan den Rijn.

 

Monika van de Ree

Theater maakster Monika van de Ree komt uit Groede. Al jaren neemt ze de rol van Regie op zich voor de jongeren theater groep de plattelanders in Oostburg, waarbij ze ook  het script graag zelf schrijft.

Daarnaast heeft ze veel passie voor de wereld van het Straat theater, waarbij je dicht bij het publiek staat en veel verbinding en interactie kunt vinden. 

Naast het bedenken en creëren van diverse theateracts en workshops, kruipt ze ook  regelmatig zelf in de rol van Levend standbeeld. Hierbij gaat het niet om het stil staan, maar juist om het vertellen in stilte. Samen met haar dochter Amber stapt ze op veel festivals ,zowel in binnen als buitenland ,op de sokkel, waarmee ze regelmatig in de prijzen vallen met hun performance en creaties.

Op Weitje Rock zal ze jongeren en kinderen begeleiden om in de huid te kruipen van opvallende personages en hen de ervaring en het podium te bieden als (straat)theater artiest.

 

Daan Draait

De voorstellingen van Daan Draait voor het hele gezin zijn een combinatie van muziek, interactief theater en vertelkunst. Door gebruik te maken van hoofdtelefoons wordt een weergaloze ervaring gecreëerd waarbij iedereen meedoet.

Op WeitjeRock Young Talent komen maar liefst 3 verschillende voorstellingen voorbij waaraan iedereen elke keer mee kan/mag doen.

 

 

13 July 2022

Hier is het blokkenschema!

Hier is het blokkenschema!

Het plannen kan beginnen!
Sla hem op of maak er een screenshot van, zo heb je hem altijd bij de hand. Vet handig!

Deuren open:
Vrijdag 18:30
Zaterdag 12:00


Maurits: Dit is het open lucht podium. Hier kan je in het zonnetje genieten van de acts.
De Tivoli: In deze tent met open kop is plek voor 1500 WeitjeRockers. Zelfs vanaf buiten de tent kan je het podium nog zien!
Petit Paris: Deze tent wordt 's middags overgenomen door WeitjeRock Young Talent en hier kan je 's avonds dansen in de Silent Disco.
6 May 2022

Volledige line-up bekend!

Volledige line-up bekend!

De winnaar van de bandpoule is de Zeeuwse indierock band Alta Luna geworden! Deze Walcherse band schrijft en speelt muziek geïnspireerd op Arctic Monkeys, Blur en The War On Drugs.

Vanuit onze jarenlange samenwerking met Pop Aan Zee komt dit jaar hardcore punk-formatie Rites naar WeitjeRock.

Daarnaast zijn we een samenwerking aangegaan met muziekclub N9 uit het Belgische Eeklo. Hierdoor komt de Belgisch/Marokkaanse singer-songwriter Alioth naar WeitjeRock 2022. Hij wordt beschouwd als één van de grootste beloften uit het Belgische indie- en popcircuit!

Druiprek en Kevin maken het programma in de silent disco compleet. De uit Hulst afkomstige Kevin draait een mix van techno en house en stond eerder al op ADE. Druiprek is een gemaskerde RAVE act met analoge synthesizers. Ze maken house/rave gecombineerd met mysterieuze, obscure samples.


Voor het volledige vrijdag programma en meer info, klik hier

Voor het volledige zaterdag programma en meer info, klik hier

Nog geen ticket? Klik dan heel snel hier voor je te laat bent ;-)