Jubileumboek: Tien edities WeitjeRock

Presentatie boek op 7 april

2017 was een bijzonder jaar voor WeitjeRock, het was namelijk het jaar dat het festival voor de tiende keer werd gehouden. Het begon ooit allemaal als illegaal tuinfeest in 1999, opgezet door een IJzendijkse vriendengroep. Na vijf jaar verdween het festival, omdat het bestuur destijds geen opvolging kon vinden. Maar acht jaar later werd het festival nieuw leven in geblazen en groeide WeitjeRock uit tot een groot, professioneel festival. En nu, zoveel jaar later, heeft WeitjeRock er tien edities opzitten.

Verhalen genoeg om een boek over te schrijven, dachten we. En dat hebben we ook gedaan. Het jubileumboek wordt op zaterdag 7 april gepresenteerd in café La Porte d'Or in IJzendijke en is daar direct te koop. Daarna is het boek online verkrijgbaar en bij verschillende verkooppunten in Zeeuws-Vlaanderen. Houdt de website van WeitjeRock in de gaten voor meer informatie!

Na de presentatie van het boek, worden de namen voor WeitjeRock 2018 bekend gemaakt. Reden genoeg om naar IJzendijke af te reizen. De presentatieavond start rond 19.00 uur.