21 maart 2018

Jubileumboek: Tien edities WeitjeRock

Jubileumboek: Tien edities WeitjeRock

Presentatie boek op 7 april


2017 was een bijzonder jaar voor WeitjeRock, het was namelijk het jaar dat het festival voor de tiende keer werd gehouden. Het begon ooit allemaal als illegaal tuinfeest in 1999, opgezet door een IJzendijkse vriendengroep. Na vijf jaar verdween het festival, omdat het bestuur destijds geen opvolging kon vinden. Maar acht jaar later werd het festival nieuw leven in geblazen en groeide WeitjeRock uit tot een groot, professioneel festival. En nu, zoveel jaar later, heeft WeitjeRock er tien edities opzitten.

Verhalen genoeg om een boek over te schrijven, dachten we. En dat hebben we ook gedaan. Het jubileumboek wordt op zaterdag 7 april gepresenteerd in café La Porte d'Or in IJzendijke en is daar direct te koop. Daarna is het boek online verkrijgbaar en bij verschillende verkooppunten in Zeeuws-Vlaanderen. Houdt de website van WeitjeRock in de gaten voor meer informatie!

Na de presentatie van het boek, worden de namen voor WeitjeRock 2018 bekend gemaakt. Reden genoeg om naar IJzendijke af te reizen. De presentatieavond start rond 19.00 uur.

8 januari 2018

Koop NU jouw tickets voor WR2018!

Koop NU jouw tickets voor WR2018!

Nu beschikbaar: Jouw sleutel tot hét muziek- en cultuurfestival van West Zeeuws-Vlaanderen! Koop nu je tickets met een fikse korting! Via de voorverkoop ben je er al bij voor €25,-!!


Bestel jouw tickets HIER. Consumptiebonnetjes zijn ook via internet beschikbaar.

31 oktober 2017

Bandpoule WeitjeRock

Bandpoule WeitjeRock

Vanaf 1 november 2017 is het weer mogelijk om je band in te schrijven voor WeitjeRock 2018


Wil jij graag op WeitjeRock spelen met jouw band of act? Schrijf je dan in voor de WeitjeRock bandpoule.
Elke WeitjeRock editie biedt plaats aan ten minste 1 band/artiest die zich via onze bandpoule heeft opgegeven.

Wij maken voor 15 mei 2018 de winnaar bekend. 

Via DEZE link kun je het opgaveformulier invullen.

Belangrijk: We zoeken GEEN coverbands, we zoeken bands die minimaal 30 minuten eigen muziek kunnen spelen. Je bent op 28 juli 2018 beschikbaar.

1 augustus 2017

WeitjeRockers bedankt!

WeitjeRockers bedankt!

Iedereen enorm bedankt voor een geweldige jubileum editie!


Met meer dan 3000 bezoekers werd het ondanks de dreigende weersvoorspellingen weer een editie om in te lijsten! Alles dankzij onze goedgemutste bezoekers en de geweldige inzet van alle vrijwilligers. Zet alvast in je agenda: zaterdag 28 juli 2018 is het weer WeitjeRock!!

1 januari 2017

Early Bird verkoop van start

Early Bird verkoop van start

De komende twee weken kunnen de vroege beslissers een ticket voor WeitjeRock 2017 met korting aanschaffen. Van 2 januari tot 16 januari zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar voor een bedrag van €17,50


De Early Bird tickets voor de jubilieum editie van WeitjeRock zullen twee weken lang beschikbaar zijn of tot de tickets zijn uitverkocht. De Early Bird tickets zijn maar liefst €7,50 goedkoper dan de tickets in de normale voorverkoop (€25,00) en zelfs €12,50 goedkoper dan tickets aan de kassa (€30,00). 
Maar wees er snel bij, er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar!

Bestel je tickets via: www.weitjerock.com/tickets

 

Uitbreiding

In 2017 zal extra aandacht worden besteed aan dit jubileum door tijdens deze editie niet alleen met een kwalitatief breed programma te komen maar ook een speciale, in het oog springende hoofdact te programmeren. Daarnaast zal ook op culinair vlak een uitbreiding plaatsvinden met een speciale foodcorner en zal er voor de kinderen nog meer vermaak op het terrein komen. De organisatie belooft verschillende verrassingen ten opzichte van vorig jaar te hebben. Naar aanleiding van het succes van 2016 zal ook het terrein van WeitjeRock 2017 uitgebreid worden waardoor het maximaal aantal bezoekers naar 4000 omhoog zal gaan.